El 90% de l'alumnat de turisme de l'Escola la Florida obtenen treball en acabar el curs

Aquesta dada es desprèn de l'estudi que porta a terme el Comité de Garantia de Qualitat de Florida Universitària, responsable de mesurar i analitzar els resultats de la inserció laboral de l'alumnat, la taxa d'alumnes que es troben treballant en acabar els estudis i d'aquells que ho estan fent després de dos anys d'haver acabat la carrera.

En aquest sentit, cal destacar que el 100% dels estudiants han realitzat pràctiques en empreses i, del conjunt, vora la meitat, han estat contractats en les pròpies empreses que van acudir en qualitat d'alumnes en pràctiques. La majoria dels diplomats treballen a l'empresa privada i són molts els que continuen ampliant la seua formació professional.

L'Escola Universitària la Florida fa classes de Turisme des de més de set anys, titulació que es posà en marxa després de l'anàlisi estratègic i la incidència que aquesta titulació té per al conjunt del País Valencià, així com de les oportunitats professionals que el sector genera.

Noves tecnologies

La Florida aposta per les tecnologies de la informació i les comunicacions des de fa anys i és per això que les incorpora als plans d'estudi com a eina pedagògica important. El centre disposa de campus virtual i serveis de qualitat per a l'alumnat així com programes de formació per al professorat que ajuden a desenvolupar les classes i obren una finestra mitjançant la qual s'observa la realitat del món del treball i de la societat. Participa el centre en diferents projectes vinculats a les noves tecnologies de la informació i la comunicació i explora els usus educatius dels jocs a les aules, al mateix temps que analitza els usos del món virtual. Ara espreparen unes jornades sobre el pensament contemporani per als dies 21 i 22 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.