Gandia acull el curs del Ramon Llull sobre els estudis de llengua catalana a les universitats de l'exterior

La Xarxa Vives d'Universitats i l'Institut Ramon Llull organitzen l'acte inaugural del curs 2009 - 2010 dels estudis en llengua catalana a les universitats de l'exterior, que tindrà lloc dilluns 7 de setembre a les 12 h al Palau Ducal dels Borja de Gandia.

Durant l'acte acadèmic, Robert Archer, catedràtic del King College's de Londres, pronunciarà la lliçó inaugural «Ausiàs March i nosaltres». En el mateix acte també intervindran Francisco Tomás, president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat de València i Josep Bargalló, director de l'Institut Ramon Llull. Per la seua part, Andreu Bosch, director de l'Àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull, presentarà la memòria de la docència d'estudis catalans del curs 2008 - 2009 de l'Institut, mentre que Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives, durà a terme la lectura de la memòria del curs 2008 - 2009 de la Xarxa.

L'alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, donarà la benvinguda als assistents i es preveu que un centenar d'acadèmics i estudiants de més de 15 països d'arreu del món es desplaçaran a Gandia per l'ocasió. A més, també hi assistiran representants de les universitats de la Xarxa Vives. L'acte serà transmès en directe a través del web www.uv.es.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.