Compromís per Paterna denuncia l'abandonament del barri de Lloma Llarga

Els veïns exigeixen a l'Ajuntament més neteja i seguretat per a la zona

El col·lectiu de veïns de Lloma Llarga de Paterna reivindica un barri més net i, per a això, insten les autoritats perquè amplien les mesures de neteja que es destinen al barri. Actualment, només dues operàries s'encarreguen d'agranar la zona, segons han denunciat.

A més, demanen que la vigilància augmente els caps de setmana a la nit per evitar els problemes derivats del botellot; més papereres al barri; que s'augmente la il·luminació en la zona de jocs del parc de Valterna Sud; i que es reforce el mur del poliesportiu, que es va declarar en ruïnes i constitueix «un perill amb una piscina buida de 15 metres», han indicat.

La regidora de Compromís per Paterna, Cristina Domingo, ha manifestat que «la gent de Lloma Llarga aspira a tindre un barri net, una reivindicació que no hauria de plantejar-se en una ciutat com Paterna i en ple segle XXI. La neteja viària és una necessitat bàsica que han d'atendre els ajuntaments, però el govern municipal de Paterna pareix que escamotege recursos».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.