Evolution defensa que ara mateix és l'única empresa legitimada per organitzar la Challenge al Maresme

Denuncia que el trencament amb el propietari de la marca no és vàlid

Roberto Mondéjar explica que només hi havia dues maneres de retirar a Evolution l'organització de la Challenge Costa de Barcelona-Maresme. La primera era que la prova del dia 4 d'octubre hagués estat un fracàs –«cosa que no va ser així, sinó tot el contrari»– i la segona, que dins la societat Grup Evolution hi hagués un canvi d'accionariat. «Aquest és l'argument que fa servir Team Challenge Gmbh, la propietària de la franquícia Challenge arreu d'Europa, per fer-nos fora del projecte», comenta Mondéjar, que hi afegeix: «Aquest canvi d'accionariat s'ha fet sense que jo, com a president, en tingués cap coneixement, i per tant és il·legal.»

El canvi d'accionariat el va fer, sempre segons Roberto Mondéjar, el seu soci i director de la cursa Jordi González. El president d'Evolution està convençut que aquesta maniobra es va fer amb el beneplàcit del responsable de Team Challenge Gmbh, Felix Walchshöfer, i d'un empresari hoteler de Calella del qual no ha volgut revelar el nom. «El nou director de cursa per organitzar el Challenge 2010 que contracta Team Challenge Gmbh és, evidentment, Jordi González», puntualitza l'empresari. El president d'Evolution ha posat el cas a les mans dels advocats i ahir ja va presentar una primera demanda als jutjats d'Arenys de Mar perquè s'anul·li el lloc web www.challenge-barcelona.es que TeamChallenge ha posat en marxa i que ja admet inscripcions. «Utilitzen elements i informació que pertanyen al nostre web, així com s'adjudiquen patrocinadors que amb qui tenen signats convenis és amb nosaltres», precisa. Amb tota la documentació i amb la denúncia posada, Roberto Mondéjar ha posat en coneixement de la franquícia Challenge quina és la situació «per arribar a un acord favorable per a les dues parts». Tot i això, és conscient que els responsables de la marca del triatló internacional consideren la relació amb Evolution trencada. «Si hem d'arribar als tribunals, hi arribarem, però des d'Evolution defensem que no hi ha hagut raons legals per rescindir el contracte i tant és així que ens considerem legitimats per continuar preparant la prova esportiva de l'any vinent», comenta. Roberto Mondéjar diu que se sent «traït i dolgut»: «Aquesta prova l'hem treballada molt i veig com els conflictes interns poden acabar esquitxant la bona imatge i l'èxit aconseguits el 4 d'octubre passat.»

D'altra banda, Mondéjar assenyala que «respecta» la decisió de l'Ajuntament de Calella i del Consell Comarcal del Maresme de mantenir-se al marge de la polèmica però recorda que les dues administracions tenen signat un conveni amb ell. «I ara per ara no hi ha cap document legal que indiqui que Evolution no organitzarà la Challenge Costa de Barcelona-Maresme», conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.