VIDRERES (Selva)

Festa petita

Els gegants de la Selva

Demà dissabte dia 14, amb els aparadors dels comerços adornats amb plafons de tots els gegants de la comarcà, Vidreres acollirà la segona trobada de colles geganteres de la Selva. La recepció i plantada de gegants es farà a l'esplanada del pavelló municipal vidrerenc i, una vegada hagin arribat totes les colles, es farà el ball conjunt de gegants. Un ball estrenat l'any passat a Santa Coloma de Farners i que tocaran en directe les gralles i tambors de la colla gegantera de Vidreres. Aquest ball és comú per a totes les trobades que es vagin fent, així com també ho és la música. Després es farà una cercavila i, en acabar, s'entregarà un record de la trobada a cada colla participant, tot arrodonit amb un sopar de germanor. L'any vinent, el 2010, la població que acollirà la tercera trobada gegantera de la Selva serà Riudellots.

13, 14, 15 i 21. Actes i activitats a diversos escenaris del poble.
www.vidreres.com

Les colles selvatanes es troben

Vint colles selvatanes prendran part en aquesta segona trobada, que en aquesta edició es portarà a terme a Vidreres. La participació la formaran: Amer, Anglès, Arbúcies, Blanes Joaquim Ruyra, Blanes, Breda, Caldes de Malavella, Can Fornaca, Hostalric, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils, Tordera, Vidreres, Vilobí d'Onyar i Cassà de la Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.