LLORET DE MAR (Selva)

Sant Romà, festa major d'hivern

Dos dies de fira medieval

En el decurs de les festes en honor de sant Romà, Lloret de Mar dedica un parell de dies a la fira medieval i retrocedeix en el temps. Els organitzadors d'aquesta fira, que arriba a la novena edició, proposen un viatge fantàstic i especial. És un viatge al passat, en el qual diferents personatges i maneres de viure tornen per, als ulls de tothom, reivindicar, precisament, una cultura i estil de vida gairebé oblidats.

Perquè els visitants puguin gaudir de la fira, han preparat un món en el qual hi ha l'humor de la farsa d'histrions o l'estrambòtica família de còmics de donya Forúncula d'Aquitània, així com mites, romanços i llegendes, les aventures de dracs i éssers fantàstics, la presència de representants de la cort i joglars, o personatges tan típics com un cavaller i el seu escuder, o miserables i murris. Tot plegat, per fer fruir en un aiguabarreig de diversió i cultura popular, en una fira que, segons els organitzadors, és una de les més importants de Catalunya pel nombre de visitants que cada any omplen la vila de Lloret, i per la qualitat dels seus espectacles, artesans i productes naturals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.