Finalitzen les obres de reforma de la casa d'acollida, però es paralitza el projecte de remodelació total

A poc a poc, la Casa del Transeünt s'està sotmetent a un rentat de cara intern i unes reformes que han de fer més confortable els dies d'estada, gràcies als diners recollits l'any passat a través del Jubileu. Així, ara mateix s'estan fent els treballs per poder tenir una entrada completament nova i s'ha fet «una redistribució» d'algunes de les estances. D'aquesta manera, el menjador és més espaiós que abans, i també s'ha modificat la zona de les taquilles i la del rebost, i s'ha renovat el servei de rentadora. A més, ja s'hi ha instal·lat un ascensor que, tot i que encara no ha començat a funcionar, està preparat.

La davallada d'ingressos en els últims temps, però, ha evitat que es pugui fer realitat un projecte força ambiciós que Càritas va posar sobre la taula fa un parell d'anys: reconvertir en un equipament social per a persones sense sostre amb perfils força diferents la casa i l'edifici adjacent –que també pertany a l'Arquebisbat però l'ús del qual ara l'han cedit a la Diputació per fer-hi un programa d'inserció laboral–. El fet és que Càritas havia detectat que cada vegada hi havia més homes i dones amb fills que hi recorrien buscant habitatge. Per això, volien fer-los un lloc adequat a les seves necessitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.