CONSTANTÍ (Tarragonès)

Fira Multisectorial

Tornen les motos clàssiques

El director dels Serveis Territorials d'Innovació, Universitat i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré, inaugurarà oficialment la fira aquest divendres a la tarda i donarà pas a un cap de setmana ple d'activitats. La inauguració estarà amenitzada pel grup Emfapatir i durant l'acte el joier Xavier Reinoso presentarà una línia de joies inspirades en el Mausoleu de Centcelles.

Artesans i motos clàssiques

Dissabte, durant tot el dia, un grup d'artesans s'instal·laran al recinte firal per mostrar els seus oficis. D'aquesta jornada cal destacar l'excursió La Fira Tour pel Terme, que tindrà lloc al matí, i l'espectacle infantil i la desfilada de moda prevista per la tarda.

Diumenge es podran contemplar de nou fantàstiques motos clàssiques.

Després del parèntesi de l'any passat, es torna a celebrar la trobada, que suma la primera concentració de motos BMW. Els participants faran un recorregut de 50 quilòmetres. Diumenge, a més, se celebrarà la trobada de puntaires, els Dansaires del Penedès oferiran una demostració de ballar sardanes i es cuinarà una gran paella per al dinar popular que se celebrarà al parc de les escoles velles. A la tarda, els més petits podran assistir a un altre espectacle infantil.

Del 27 al 29 de novembre. Al recinte firal. Entrada gratuïta. Excursió: 3 euros.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.