L'Ajuntament de Llosa de Ranes perd el plet per la titularitat dels terrenys on està el repetidor precintat de TV3

El consistori anuncia que no recorrerà contra la sentència que en dóna la titularitat a la Fundació Ramon Muntaner

El jutjat número 1 de Xàtiva ha donat la raó a la Fundació Ramon Muntaner ja que ha declarat que aquesta és la propietària dels terrenys a la localitat de Llosa de Ranes, on va instal·lar un repetidor —la titularitat del qual posseeix conjuntament amb ACPV— que emetia el senyal de TV3, actualment precintat.

La sentència aclareix que la fundació va adquirir els terrenys fa díhuit anys conforme a dret i que els ha posseït públicament i pacíficament, de manera que l'Ajuntament no té cap dret sobre aquests, malgrat l'expedient administratiu que va iniciar, ara fa cinc anys, argumentant que els terrenys eren de la seua propietat i declarant administrativament la seua titularitat.

La fundació va impugnar la decisió de l'Ajuntament davant el jutjat contenciós administratiu al·legant que un ajuntament no podia atorgar-se dret de propietat sobre un bé immoble per via administrativa, i que calia acudir a un procediment civil, perquè un jutge dictaminara qui era el propietari de l'esmentat terreny d'acord amb la legislació comuna.

L'Ajuntament de Llosa de Ranes va declarar que recorreria qualsevol sentència contrària als seus interessos, però finalment mitjançant un escrit ha fet saber que acata la sentència del jutjat i que no hi recorrerà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.