Eco-sí manté una àmplia oferta ecològica al Palau de Fires de Girona

La fira inclou 79 expositors i acaba avui, amb diverses xerrades i tallers

Al llarg del dia d'ahir molts visitants van anar passant per l'espai de la fira, en què la novetat d'aquesta edició és el mercat ecològic, el qual presenta diversos productes alimentaris. Així mateix, un expositor sobre les energies renovables, a més d'exposicions de motos i cotxes que funcionen amb aquest tipus d'energia es poden veure a la fira, entre altres productes ecològics de tot tipus. L'Ajuntament de Girona va dedicar ahir el seu estand de la fira a la cimera de Copenhaguen sobre el canvi climàtic. El regidor de Medi Ambient, Enric Pardo, va fer una exposició gràfica de l'evolució de les emissions i la temperatura del planeta en els últims anys i una previsió del que pot succeir en funció del compromisos assolits a la cimera.

Va tenir lloc també un taller de gastronomia ecològica de Nadal, en què hi van assistir diverses persones. Conferències sobre la importància de l'alimentació ecològica, la presentació d'un programa sobre energies renovables o una demostració de la manera com afecten els camps electromagnètics van ser altres de les activitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.