la contra

Marca de distinció hotelera

Petits Grans Hotels incorpora els primers establiments del Camp i les Terres de l'Ebre

«Una escapada consta de tres etapes: el somni, la vivència i el record» i és amb aquesta sentència que Carles Blasi, hoteler de Montblanc, resumia l'estada en un establiment seleccionat per Petits Grans Hotels de Catalunya, la marca turística que reuneix 40 hotels independents, d'un màxim de 15 habitacions, d'arreu de Catalunya. Deu establiments del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han incorporat enguany a la marca (vegeu el gràfic) que, com qualificava el seu president, Ramon Pau, «és una idea molt romàntica de fer hostaleria». Un estil de vida, tant per als visitants com per als mateixos propietaris.

Petits Grans Hotels es va crear el 2008 a les comarques de Girona i des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona s'ha considerat el paraigües ideal per incorporar aquesta tipologia d'hotels que ofereixen una alta qualitat de serveis, ambient familiar, gastronomia pròpia de la zona i un fort arrelament al territori on s'han implantat. De manera individual, el bon fer d'aquests hotels s'ha basat en el boca orella dels clients, que han fidelitzat fins al 70% de l'ocupació anual.

La marca Petits Grans Hotels «ens situa en un mercat global», assegura el seu gerent, Martí Sabrià. La representant del Camp i l'Ebre de la marca, Noemí Ribalt, reforça la idea dient que en un món de grans cadenes hoteleres «ens costa diferenciar-nos», tot i tenir un concepte molt diferent de l'oferta. La marca els possibilita l'intercanvi de coneixement, tenir activat un lloc web de reserves i oferir paquets complementaris –gastronomia, senderisme, rutes culturals– que reforcen l'oferta distintiva dels establiments i que «combreguin amb la nostra filosofia», remarcava Sabrià. Per als hotelers del Camp i les Terres de l'Ebre que s'incorporen a la guia suposa, a més a més, introduir-se en una marca amb «valor reconegut», hi afegia el gerent del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono.

Els deu hotels del Camp i les Terres de l'Ebre que s'han incorporat a la guia ofereixen, en conjunt, 95 habitacions i 195 places. En destaca l'espai que ocupen, com ara una casa d'indians del segle XVIII, una de senyorial del segle XV, un antic molí d'oli fortificat o els entorns amb camps d'oliveres o tarongers. Petits Grans Hotels preveu arribar i no sobrepassar els cinquanta establiments i tenir presència a totes les comarques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.