Alaquàs lliura 10.410 firmes a la Conselleria de Sanitat demanant un centre de salut nou

Els veïns exigeixen una reunió urgent amb el conseller en què comprometa per escrit una data d'inici d'obres

Un total de 10.410 persones han firmat el Manifest impulsat per la Plataforma Ciutadana per la Salut Pública a Alaquàs. Aquest matí, els representants de les associacions i col·lectius implicats, acompanyats per l'alcaldessa, Elvira García, han presentat les firmes a la Conselleria de Sanitat.

Els veïns exigeixen una reunió amb el conseller, Manuel Cervera, en què es comprometa per escrit a establir una data per a la construcció d'un nou Centre d'Especialitats, que reduïsca la demora en la cita amb els metges especialistes. Si això no fora possible, els alaquasers demanen que es complisca l'acord per posar en marxa un Centre Auxiliar de Salut als espais públics del mercat municipal cedits pel consistori. La plataforma també denuncia l'aglomeració del centre de salut, la demora en la concessió de cites i el desplaçament que es veuen obligats a realitzar a l'Hospital General per a rebre serveis que fins ara es prestaven a Aldaia.

Si les seues exigències no són ateses, els veïns d'Alaquàs plantegen elevar les seues protestes al president de la Generalitat, Francisco Camps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.