Més del 80% de la població està satisfeta sexualment, segons el CIS

El 88% dels homes i el 84% de les dones declaren sentir-se molt o força satisfets amb les seves relacions sexuals, tot i que als homes els agradaria tenir-ne amb més freqüència, segons la primera enquesta sobre salut sexual del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) feta pel Ministeri de Sanitat. D'acord amb les respostes de gairebé 10.000 enquestats majors de 16 anys, el 77% dels homes consideren que la sexualitat és molt o força important en el seu desenvolupament vital, especialment entre els 25 i els 54 anys. Un percentatge que es redueix al 62% en les dones. A més, el 80% creuen que el sexe és necessari per a l'equilibri personal.

L'atur bat un nou rècord

Un altre enquesta del CIS, el baròmetre corresponent a aquest mes de desembre situa un cop més en el primer lloc del rànquing de preocupacions l'atur, seguit dels problemes econòmics i la classe política, que al novembre ja va situar-se en el tercer lloc de la llista. En l'últim baròmetre d'aquest 2009, però, l'atur marca un nou rècord en ser la principal preocupació pel 79% dels ciutadans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.