Eduard París és escollit nou cap de colla dels Castellers de Barcelona

Eduard París, l'únic candidat que va es va presentar, va ser escollit com a nou cap de colla dels Castellers de Barcelona en l'última assemblea general ordinària de l'entitat. La nova junta, que substitueix la de Sergi Udina, antecessor de París en el càrrec, combina veterania i joventut i pretén integrar totes les distintes sensibilitats de la Colla.

Després d'haver format part de la junta amb diferents càrrecs, entre d'altres el de president (2007/2008), a més d'haver format part diversos anys de la Tècnica de Canalla, per primer cop París ocupa el càrrec de més responsabilitat per un període de 2 anys. D'altra banda, Toni Mañané continuarà com a president de l'entitat, i repetirà la tasca que va desenvolupar durant tot el passat 2009, any del 40è aniversari de l'entitat.

En aquesta mateixa assemblea, s'hi van aprovar, entre altres coses, el pressupost amb vista a l'any 2010, el permís perquè el nom de Castellers de Barcelona s'utilitzi en la gestació d'una penya barcelonista a dins de l'entitat, a més d'una declaració de suport als cooperants barcelonins que resten segrestats a Mauritània.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.