Bigues celebrarà la Festa de Sant Sebastià, el patró de les herbes medicinals

El proper dimecres, 20 de gener, Bigues celebrarà la Festa de Sant Sebastià, el patró de les herbes medicinals. A les 8 del matí, sortint de la Plaça Miquel Bosch, hi haurà una excursió per a esmorzar a la muntanya Santes Creus. A les 11:30 del migdia, a l'Església Parroquial, una missa en honor a Sant Sebastià La Coral l'Amarant acompanyarà la Missa amb els seus cants. De 10 a 12 del migdia i de 4 a 6 de la tarda al CEIP El Turó s'hi celebraran les XII Jornades de Fem Poble: «Els edificis emblemàtics del municipi», a càrrec de l'Escola Bressol La Puput, CEIP El Colomer i CEIP El Turó.

A les 5:30 de la tarda, Conta Contes, a càrrec d' Emma Puig: “Contes que explicava en Xesco Boix”. A la Plaça Miquel Bosch, amb una xocolatada final.I seguidament, gran sardinada amb torrades i vi. A les 9 del vespre, hi haurà la presentació del Documental “Bigues i Riells, l'evolució de dos pobles i un municipi” al Restaurant Can Traver.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.