LLORET DE MAR (Selva)

Carnaval

A la feina, amb una altra imatge

Tal dia com avui, treballar en un comerç, en una escola o en algun dels departaments de l'Ajuntament de Lloret, entre d'altres, implica un canvi d'imatge radical.

I és que durant aquest divendres se celebrarà una nova edició del Concurs de Disfresses al Lloc de Treball, una convocatòria que ja ha complert el quart de segle i que segueix sumant adeptes.

La mateixa acceptació que té el Concurs de Disfresses al Carrer. «Aquest concurs no requereix inscripció prèvia, només cal passar un parell de vegades per davant del jurat, que valora les disfresses», diu Ester Olivé, regidora de Festes, que afegeix: «sempre és una sorpresa la participació que tindrem, però funciona molt bé, dinamitza molt el dissabte al matí, i ens ajuda a oferir un cap de setmana ple d'actes».

Precisament aquesta activitat constant lligada als actes de carnaval és la que atreu molts visitants. «A nivell turístic, es nota un augment de visites de proximitat, sobretot de persones del sud de França a qui agrada molt aquesta festa», assegura Ester Olivé.

Les rues

Les dues rues són, sens dubte, els actes més multitudinaris. La regidora de festes, explica: «Malgrat el nombrós públic que hi assisteix, no es produeixen aglomeracions enlloc, perquè el jurat es desplaça, i per tant, les comparses, que no saben on les valoraran, no paren en cap moment d'oferir les seves coreografies.»

Fins al 17 de febrer. Activitats a l'envelat, gratuïtes. Rues: dia 13, a les 16.00 i dia 14, a les 12.00 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a