LLORET DE MAR (Selva)

Carnaval

Paraula del rei Carnestoltes

La colla Els Atrevits s'encarregarà aquest any de preparar l'arribada del rei Carnestoltes, i per tant, de redactar tant el pregó com el testament que es llegirà durant l'enterrament de la sardina.

Pel que fa al pregó, Teresa Nicolau explica: «Animarem molt la gent a participar, volem que el carnaval vagi a més, que tothom col·labori i surti al carrer.» Per a Nicolau, el carnaval és una ocasió immillorable «per trobar-nos els veïns de Lloret a l'hivern, és una trobada molt maca per a la gent de casa», i afegeix: «les colles preparem comparses i les carrosses el millor que podem, treballem molt, però també ens ho passem molt bé».

Benvinguda i comiat

Lloret rebrà el rei Carnestoltes avui a dos quarts de set de la tarda, al Puntet. D'allí s'anirà fins la plaça de la vila, on el grup Tren d'Olot amenitzarà el ball popular. Tothom que hi vagi disfressat podrà degustar mongetes amb botifarra.

L'enterrament de la sardina tindrà lloc el dia 17 a les vuit del vespre. El seguici sortirà de la plaça Pere Torrent. A la plaça de la Vila es llegirà el testament i a continuació començarà una altra sessió de ball amenitzada pel conjunt Maracaibo. El grup Xino-xano prepararà cigrons i arengades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a