Ocupació del Servef en protesta per la situació econòmica i laboral al País Valencià

L'acte ha sigut convocat per la Plataforma pels drets socials i contra la crisi i per la Campanya Valenciana contra l'Europa del capital i la guerra

Vora un centenar de persones han ocupat aquest matí les oficines centrals del Servei Valencià d'Ocupació i Formació de València en protesta per la situació de l'atur i la nombrosa aprovació d'Expedients de Regulació d'Ocupació al País Valencià. Els convocants de l'acte, la Plataforma pels Drets Socials i contra la Crisi i la Campanya Valenciana contra l'Europa del Capital i la Guerra han recordat que, a hores d'ara, la taxa d'atur està per damunt de la mitjana estatal i que el nombre de persones aturades se situa en més de 400.000 persones. «Mentrestant, el govern valencià, que té competències plenes en matèria de polítiques actives sobre ocupació, no assumeix la seua responsabilitat i prefereix mirar cap a un altre costat», han denunciat els convocants.

Els participants també s'han mostrat contraris al pensionàs, a la reforma laboral i a les mesures que suposen una nova retallada dels drets socials i laborals dels treballadors. Sobre això, han manifestat que «la crisi l'han de pagar aquells que l'han generada i no els treballadors ni els sectors socials més febles». A més a més, han denunciat el desplegament policial davant l'acció que han dut a terme, «una acció pacífica i de denúncia de la situació d'atur que patim», han destacat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.