la crònica

«Demà no tindràs una casa de somni, però sí més energia»

Com aconseguir allò que més desitgem? Aquesta és la pregunta que tots ens hem plantejat alguna vegada, tot anhelant algun somni o algun objectiu que crèiem impossible. Doncs bé, la resposta no és tan complicada com ens pugui semblar, o almenys així ho assegura Mikah de Waart, expert internacional en la llei de l'atracció i entrenador professional i personal. Mikah va intentar respondre a aquesta pregunta, o almenys donar les pautes per assolir la resposta, ahir a Tarragona, en un seminari impartit al centre Anacerh. Segons Mikah, «moltes vegades no ens parem a pensar en el que volem, i el primer que hem de fer és dissenyar el nostre futur». Tenint clar el camí que volem seguir o cap a on volem anar, el pas següent és dur a terme accions per assolir el nostre objectiu. I això és el que va ensenyar ahir Mikah a la quinzena d'alumnes del seu seminari: «Donem pautes de com iniciar aquestes accions, perquè és molt difícil atrevir-te a fer un canvi.» I tot, en el marc de la llei de l'atracció. «No som nosaltres sols, hi ha una part de l'energia que es pot atreure amb els pensaments, i llavors es produeixen casualitats, o causalitats, depèn de com es miri.» És tan simple com sentir i projectar el que desitgem per aconseguir-ho.

La llei de l'atracció, però, no és miraculosa, i Mikah ho reconeix: «Després del seminari, els participants no tenen la casa dels seus somnis, o un cotxe nou, però surten amb més passió i més força.» Els alumnes de Mikah van aprendre, doncs, a créixer com a persones, a ser feliços i a gaudir de la vida. Un resultat força òptim, sobretot per a persones que estan passant moments difícils. Mikah no va dubtar a donar-los un consell: «A vegades ens oblidem que ens en podem sortir, de les coses negatives. Només es tracta de trobar una actitud de força per superar els moments difícils.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.