Creen a Mataró la plataforma El Corte Inglés ja! per reclamar que no s'eternitzi l'arribada del magatzem

Un grup de veïns de Mataró ha constituït la plataforma El Corte Inglés ja! per reclamar que s'instal·li aquest gran magatzem a la ciutat al més aviat possible. La iniciativa sorgeix arran de la mobilització a la xarxa social del Facebook, on ja són 570 les persones que donen suport a aquesta reivindicació. És per això que des del mateix grup s'han decidit a tirar endavant per donar-se a conèixer a la població. Segons va explicar el seu president, Jose Abdón Rodrigo, la voluntat és donar veu a un col·lectiu que està a favor del centre comercial, ja que consideren que aquesta és una bona solució a curt termini per afrontar la situació econòmica d'avui dia. «Volem que no s'eternitzi i moure'ns perquè se'ns tingui també en compte», va afegir Rodrigo. Durant les properes setmanes, els membres de la plataforma ja tindran l'autorització per ser al carrer amb una campanya de recollida de signatures donant suport al manifest. Per la plataforma, aquesta inversió suposarà «una nova aposta per una ciutat de futur, moderna i totalment integrada en el comerç històric de la zona centre de Mataró», a més de destacar la creació d'un miler de llocs de treball.

Entre els actes que tenen previstos hi ha les xerrades amb representants d'altres municipis com ara Cornellà de Llobregat i Sabadell per analitzar quina ha estat la situació del comerç abans i després de la implantació d'aquests grans magatzems.

Divendres, l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i el regidor d'Urbanisme, Ramon Bassas, estan citats a declarar per l'afer del desmuntatge de la nau de Can Fàbregas, el lloc on s'ha de construir el centre comercial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.