Arenys perd la platja de la Musclera per culpa del temporal de vent

La platja de la Musclera d'Arenys de Mar, una de les més utilitzades pels banyistes, ha desaparegut pràcticament arrel del fort onatge que s'ha anat menjant la sorra fins a l'espai on habitualment hi aparquen els vehicles. El mar ha engolit desenes de metres i ha deixat dins de l'aigua alguns dels serveis, com ara dutxes i els accessos per a minusvàlids. Dels 75 metres de fondària de què disposa la platja, amb prou feines n'hi queden una trentena. La resta de platges del municipi també han patit les conseqüències del temporal, però segons fonts municipals «amb menys intensitat».

Arenys de Mar, però no ha estat l'únic municipi de costa al qual el mal temps marítim ha passat factura. A Pineda de Mar les onades han inutilitzat la majoria d'accessos a la platja i fins i tot s'ha hagut de tancar al trànsit de vehicles un tram del passeig Marítim entre Santiago Rusiñol i Roger de Llúria. Des de l'Ajuntament es recomana als ciutadans que no s'aproximin a la platja pere evitar accidents.

Pel que fa a Santa Susanna, la platja de les Palmeres també ha reculat per l'efecte de les onades. Onades que també s'han aproximat massa a l'estació nàutica i han deixat pràcticament intransitable el camí paral·lel a la via del tren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.