Caldes, el poble de la Selva amb més problemes per tornar a la normalitat

Els veïns de Lloret de Mar tornen a tenir llum i comerços i hotels obren

L'alcalde de Caldes, Joan Colomer, assegurava anit que els treballs de reparació de la línia elèctrica havien acabat i tenia l'esperança que al llarg de la nit la llum tornés al seu municipi, un dels més castigats de la comarca de la Selva per les conseqüències del temporal. En aquest poble continua obert el gimnàs del CEIP Sant Esteve per donar aixopluc als veïns que ho necessiten. L'alcaldessa de Vilobí, Olga Guillem, continuava indignada perquè la major part del barri de Can Tarré, amb 700 veïns, continuava anit a les fosques. I deia que només un «miracle» podria resoldre la situació.

A Lloret de Mar, les quatre línies de subministrament elèctric que estan en funcionament, juntament amb els 23 generadors, van permetre que ahir es restablís el subministrament elèctric a pràcticament totes les llars. I la gran novetat d'ahir a Lloret va ser que comerços i hotels van poder obrir portes.

Segons les últimes dades de Protecció Civil, milers de veïns de Maçanet i Tossa continuaven sense llum, si bé en aquest darrer municipi s'hauria reduït a la meitat el nombre d'afectats per la falta de corrent elèctric.

Concentració de protesta a Lloret

Una seixantena de veïns de Lloret es van concentrar anit davant de l'església per protestar per la situació que han hagut de viure aquests darrers dies per la falta de subministrament elèctric. Tot i que ja hi havia llum al poble, els manifestants portaven espelmes. D'altra banda, l'associació de comerciants del Molí, el Rieral i Can Sabata de Lloret han convocat per al dia 17 una manifestació de protesta contra les companyies elèctriques que sortirà a les quatre de la tarda del pont de la vila i anirà fins a la plaça de l'Ajuntament. A més, de les quatre a les sis de la tarda, els establiments comercials tindran les portes tancades. Aquesta associació vol que siguin les elèctriques les que es responsabilitzin dels danys i perjudicis causats pel temporal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.