Xamfrà inaugura nou local al Raval

El Centre de Música i Escena Xamfrà va inaugurar ahir la seva nova seu al carrer de les Tàpies, 9, al barri del Raval de Barcelona. El projecte d'educar a través de la música va començar l'any 2005 quan va obrir l'escola Xamfrà destinada a infants i joves d'entre 4 i 20 anys, principalment del Raval. L'objectiu central és fer de la música i les arts escèniques un vehicle coral i cooperatiu per transmetre als alumnes els valors del civisme i la convivència.

Xamfrà ha anat creixent progressivament i mentre el primer any només hi havia 16 inscrits, aquest curs 2009-2010 són 190 els alumnes que participen en les activitats.

Actualment, l'escola ofereix una onzena de tallers amb activitats relacionades amb la música: acordió, break, conjunt instrumental, coral, dansa, guitarra, música i moviment, percussió, percussió corporal, teatre i teatre musical. Tots els tallers tenen un eix comú que acaba en un espectacle on participen tots els alumnes.

Amb alumnes de més de 20 nacionalitats diferents, un aspecte fonamental que Xamfrà ha consolidat, al llarg dels sis anys de funcionament, és el treball en xarxa amb altres entitats del Raval que també es caracteritzen pel seu treball en favor de la integració social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.