TORDERA (Maresme)

33a Fira Mercat del Ram

Aparador empresarial

Més d'un centenar d'expositors procedents de tots els sectors, amb una especial importància dels de les noves tecnologies dels cotxes elèctrics o de les alarmes intel·ligents, seran presents aquest cap de setmana en una nova edició de la Fira Mercat del Ram, que, tot i la conjuntura econòmica actual, es consolida en temps de crisi com un aparador per a les petites i mitjanes empreses, que aprofiten la mostra per promocionar-se i ampliar les seves oportunitats comercials. Aquest fet, a més, permet garantir la qualitat de l'exposició i de l'oferta lúdica en una fira que es torna a organitzar sota els criteris d'austeritat i contenció econòmica.

Com en els últims anys, el recinte firal tindrà també un espai dedicat a l'artesania i a la Mostra d'Associacionisme local, on les entitats de Tordera donaran a conèixer la seva tasca a través dels seus estands i mitjançant l'organització dels actes que s'inclouen al programa. En aquest sentit, i també com a novetat, a banda de la vela situada davant la Mostra d'Associacionisme, on se celebraran concerts o tallers, també s'instal·larà una pista de patinatge on tindran lloc activitats esportives.

La inauguració de la fira, que es farà aquest divendres, a les 5 de la tarda, a l'entrada del parc Prudenci Bertrana, estarà presidida pel conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

26, 27 i 28 de març. Al parc Prudenci Bertrana. Divendres, de 17.00 a 21.00 h. Dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00 h. Tel. 93 764 37 17.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.