MATARÓ (Maresme)

Amb canvi de recorregut

La processó de Maria al Peu de la Creu, com es coneix l'antiga processó de divendres de Dolors, no podrà fer el seu tradicional homenatge al barri de Rocafonda. «Les obres a l'avinguda de Perú ens obliguen a fer un canvi d'itinerari i no podrem entrar al barri, la processó serà més curta», explica Jesús Moya, president de la Germandat de Jesús Captiu i de Nostra Senyor dels Dolors de Mataró. Aquesta és la primera processó, ja entrada la recta final de la Setmana Santa. Hi participen un centenar de persones, entre portants i natzarens, que acompanyen la imatge de Nostra Senyora dels Dolors, obra de Pedro Pérez Hidalgo. «Aquest dia, en senyal de respecte, els portants surten amb el cap cobert», diu Jesús Moya.

D'altra banda, el diumenge es llegirà el pregó de la Setmana Santa, se celebrarà una matinal de saetas i, a la tarda, tindrà lloc la processó del Prendiment. Divendres Sant se celebrarà la Processó General de Mataró.

Horari

19.30

Recorregut

Pl. de Santa Maria, c/ Sant Francesc d'Assís, c/ del Portal de Valldeix, c/ de les Monges, l'Esplanada, pg. d'A.M. Cabanellas, c/ El Salvador, av. del Perú, Casa Germandat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a