TORTOSA (Baix Ebre)

La Passió, el dia de Rams

Unes 1.500 persones participaran aquest diumenge a la processó de la Passió, coneguda com a Processó de Rams, per la data en què se celebra. Es tracta de l'acte més multitudinari de la Setmana Santa tortosina, i té com a particularitat que representa la passió i mort de Crist de manera completa en una data no habitual. El president de l'Agrupació de Confraries de Setmana Santa, Josep Borrell, es mostra satisfet perquè «encara que sigui per la possibilitat de tocar els tambors, els joves s'han incorporat a la processó, cosa que ens dona idea que estem en el bon camí». Cal recordar que es compleixen 30 anys de l'aprovació dels estatuts de l'entitat. En aquest aniversari s'ha donat resposta a la vella reivindicació de disposar d'un espai adequat per desar-hi els passos: l'Ajuntament crearà un centre d'interpretació de la Setmana Santa, que podria estar enllestit el 2011. També cal destacar l'empenta del Festival Internacional de Música Sacra, que arriba a la sisena edició.

Horari

20.00 h

Recorregut

Pl. de la Cinta, Rosa, pont de Pedra, Bonaire, pl. Montserrat, Montcada, pl. Àngel, St. Blai, Cervantes, Berenguer IV, av. Generalitat, de la Rosa, pl. de la Cinta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a