Castelló d'Empúries estrena Crist

Canvis en el tradicional viacrucis de Castelló d'Empúries, que tindrà lloc divendres a les deu de la nit. L'hora de la representació és, precisament, una de les modificacions que s'hi han introduït, després que molta gent ha transmès a l'organització, l'entat El Pa Senyat, que dos quarts d'onze és molt tard per a la mainada. Però el canvi més important que tindrà aquest any el viacrucis és l'actor que farà de Jesús. Després que en els últims anys ha estat Bruno Pérez qui ha fet aquest personatge, aquest any serà Jordi Rodà qui encarnarà la figura principal de l'acte, el Crist. Rodà havia fet l'any passat de Centurió. Segons han explicat fonts d'El Pa Senyat, s'han adonat que falta algú que s'encarregui de la direcció no només durant la preparació de la representació, sinó també durant el recorregut. Tot i que s'ha plantejat que convindria un canvi de recorregut, finalment s'ha decidit mantenir el de l'any passat així com també les pantalles de vídeo instal·lades a la basílica de Santa Maria.

El Pa Senyat organitza també per Setmana Santa el retaule vivent, que aquest any es planteja com un retorn als inicis. En aquest cas, es fan diverses sessions de la representació, dijous, divendres i diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.