La segona tongada de més de 4.000 universitaris britànics arriba avui a Salou

Cinc dies per combinar la pràctica d'activitats esportives durant el matí i, sobretot, per allargar cada jornada amb el repàs de l'oci nocturn de Salou, tal com ho van fer els seus antecessors. Aquest és el programari que s'ha ideat per als 4.200 joves que formen part de la segona tongada d'universitaris britànics d'entre 18 i 23 anys que desembarcaran avui al municipi costaner per celebrar la Saloufest. És previst que aquest altre grup comenci a arribar al matí, i que ho continuï fent fins a primera hora de la tarda. Els estudiants s'allotjaran als mateixos set hotels on es van repartir els més de 4.000 nois i noies de la primera part d'aquesta polèmica estada, que es va fer entre el 28 de març i l'1 d'abril.

Per avui, la policia també desplegarà un dispositiu de trànsit per evitar problemes circulatoris, tenint en compte que gairebé tots aquests turistes es traslladen des del seu país amb uns vuitanta autocars.

S'incrementa la vigilància

Cada nit, hi haurà un reforç d'efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra, i, a causa del rebombori que ha aixecat aquesta macrofesta i de les molèsties que ha pogut ocasionar a alguns veïns, des de l'Agència Sol Active Tours es va explicar ahir que s'ha doblat la vigilància de seguretat. Tot i això, demà i dijous els joves podran dedicar les hores a fer esport, divendres tindran el dia lliure i l'endemà tornaran al seu país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.