REUS (Baix Camp)

Hostelcat

Portes obertes

Hostelcat va néixer, l'any passat, com un saló dirigit als professionals del sector de l'hostaleria, el turisme i la gastronomia del Camp de Tarragona, un objectiu que manté.

Però en aquesta segona edició la fira també obrirà les portes al públic en general, que podrà assistir a la mostra de gastronomia que se celebrarà el dia 18. Durant aquesta jornada, s'oferiran demostracions de cuina en directe, es podrà visitar els estands de productes de qualitat i artesanals i també fer degustacions de vins de totes les DO tarragonines, de productes amb distintiu de qualitat i de plats típics.

Productes del territori

L'oferta comercial d'Hostelcat es concreta en 5.000 metres quadrats d'exposició de sectors relacionats amb la gastronomia i el turisme, a la qual s'hi sumen activitats complementàries, com ara unes jornades tècniques, sessions de workshop i els tallers de cuina. El taller inaugural serà a càrrec d'Isma Prados i tindrà lloc el dia 19 a les 12 del migdia. La resta de sessions estaran conduïdes per .Joan Bosch, del restaurant Can Bosch, de Cambrils; Francesc López, del restaurant Torreó, de l'Indià de Xerta; Diego Campos, del restaurant Rincón, de Diego de Cambrils (amb una estrella Michelin cadascun); Marco Barromeo, del restaurant Palau del Baró, de Tarragona; Matías Fernández, del restaurant Quinoa, de Falset; Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, d'Ulldecona; Àlex Segú, del restaurant Mulsum, de la Riera de Gaià; Marc Piqué, del restaurant Cal Sisquet, i Josep Jurado, del restaurant El Recongre, (aquests dos establiments, de Roda de Berà). Tots utilitzaran productes del territori per elaborar els seus plats.

18, 19 i 20 d'abril. A les instal·lacions de Fira de Reus (c/ Comerç, s/n).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a