Consum ha rebut 4.218 queixes de gironins afectats per les nevades

L'Agència Catalana de Consum ha rebut un total de 4.218 reclamacions de ciutadans de les comarques gironines i 480 més del Maresme afectats per la nevada del 8 de març. El director de l'ACC, Jordi Anguera, va explicar que moltes de les reclamacions que han fet els ciutadans no han passat per l'agència, ja que majoritàriament els afectats han reclamat directament a la companyia o a través d'ajuntaments. Anguera va valorar positivament que Endesa hagi anunciat que pagarà als afectats.

L'Oficina de Turisme de Platja d'Aro va detectar ahir un increment de 30 reclamacions més respecte a les 518 que tant particulars com empreses han presentat a Endesa. L'augment ha estat provocat per l'anunci de la companyia que pagaria als afectats. A Calonge han rebut 127 reclamacions, entre empreses i particulars, que van dels 75 euros als 5.000. Els imports de les reclamacions de Calonge sumen, en total, 82.228 euros. El contingut de les reclamacions inclou compensacions per aliments i electrodomèstics fets malbé, lloguer o compra de generadors, estufes, butà o allotjaments en hotels.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.