Les X Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Lloret baten el rècord de participació

Trenta-tres restaurants i hotels oferiran menús de tots preus

El Restaurant Freu de l'hotel Guitart Monterrey va ser l'escenari escollit aquest any per presentar les jornades en una edició tan especial com la desena. En la presentació de les jornades, que com cada any es fan el mes de maig, hi van ser presents l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, i el delegat territorial de Turisme de la Generalitat, David Mascort.

Les jornades, cada cop més consolidades i que són patrocinades per Vins i Caves Castell de Peralada i el Patronat de Turisme Costa Brava, han batut en aquesta ocasió el rècord de participació, amb 32 restaurants i hotels de Lloret i el restaurant Delicius del balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella. Els preus dels menús són variats, i oscil·len entre els 21 euros, el més barat, i els 60 euros, el més car.

Manel Casademont, president de l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret, va assenyalar que les jornades «ajuden a la desestacionalització» de la temporada, i que les enquestes que cada any es fan als clients i als jurats «confirmen l'èxit que tenen any rere any».

Per la seva banda, Enric Dotras, president del Gremi d'Hostaleria de Lloret, va remarcar que les jornades de l'arròs «pretenen donar a conèixer l'excel·lent gastronomia de qualitat» dels restaurants del municipi lloretenc.

Entrada a Santa Clotilde

El Gremi d'Hostaleria i l'Associació de Bars i Restaurants, organitzadors de les jornades, en col·laboració amb l'Ajuntament, obsequiaran les persones que demanin un menú de l'arròs amb una entrada gratuïta als Jardins de Santa Clotilde.

Una altra de les promocions especials per als clients seran les dues hores gratuïtes als pàrquings municipals que s'obtindran amb la presentació de la factura del menú de l'arròs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.