El Bisbat de Tortosa comença l'ampliació de la residència Sant Miquel

El Bisbat de Tortosa ja ha començat les obres d'ampliació de la residència Sant Miquel Arcàngel. L'objectiu del projecte és millorar l'atenció assistencial i reforçar el servei als ancians amb demències. De fet, l'antic asil de les Germanetes dels Pobres, fundat ara fa 130 anys, es renovarà amb un nou centre de dia i amb un edifici annex, que permetrà guanyar 40 places per a residents i 20 places per als usuaris del centre de dia. A més, hi haurà menjadors a cada planta i altres serveis. En aquest sentit, el Bisbat ha previst destinar-hi més de 2,5 milions d'euros, tot i que espera tenir el suport de les diferents administracions.

L'actual residència diocesana té 90 places, 30 de centre de dia i 12 de sacerdots. Des del 1997, el centre és col·laborador de la Generalitat, i 70 de les places de residència són públiques. «Del total de 150 places que tindrem al final, entre 30 i 35 hauran de ser privades, si volem que la residència siga sostenible», va explicar fa uns mesos el president del patronat de la residència Sant Miquel Arcàngel, mossèn Josep Maria Membrado. El projecte preveu una ampliació de més de 2.600 metres quadrats, fins a arribar a un total de 9.109 metres quadrats edificats. La distribució del nou edifici, que tindrà façana al carrer Barcelona, preveu un semisoterrani, una planta baixa i dues plantes, amb una nova sala d'actes, una sala polivalent i menjadors a cada pis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.