L'Escola del Pertús alça la veu a la «Cantata» i visita l'Albera

Més d'un centenar d'alumnes han enllaçat les seves veus en una magnífica Cantata a la tortuga celebrada aquest divendres dia 7 de maig a les dotze del migdia a la Societat de la Jonquera.

Han interpretat cançons com ara El mosquit Felip, La foca Lola o La tortuga boteruda, d'un repertori que totes les escoles havien estudiat al llarg de l'any. Com en altres edicions, s'han trobat les escoles que formen part de les ZER Requesens i Salines, amb el CEIP de la Jonquera, i com a convidat i novetat d'aquest any, l'escola transfronterera multilingüe del Pertús, amb l'atenta mirada i suport instrumental –piano, clarinet, saxo, violí, violoncel, baix elèctric i bateria– de l'Escola Municipal de Música de la Jonquera, dirigida per Anna Ros.

Un cop acabat el concert, els alumnes del Pertús s'han dirigit al centre d'interpretació de l'Albera, a Can Laporta, per viure i veure l'exquisit patrimoni d'aquest paratge que els és tan proper, amb la projecció d'un audiovisual, la visita del molí d'oli i de l'exposició permanent que hi ha al carrer Major de la Jonquera.

Per altra banda, el dilluns dia 10 de maig es presenta a la Inspecció d'Acadèmia el dossier d'escola experimental per a la seva validació, cosa que permetria un estatus protegit durant cinc anys pel que fa al professorat i al projecte multilingüe d'aquesta singular escola fronterera que acull alumnes d'ambdós costats de la frontera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.