L'aeroport de Girona cancel·la vuit vols però ja opera amb normalitat

Es van produir retards de tres hores en algun dels trajectes

En total, la companyia de baix cost Ryanair va anul·lar vuit vols: quatre de sortida amb destinació a Torí i Bèrgam, al nord d'Itàlia, i Porto, i quatre d'arribada procedents de les mateixes destinacions. Això ha provocat que les cues als taulells de reclamacions de Ryanair no fossin gaire nombroses, almenys no com les que es van produir dissabte, en què al llarg de tota la tarda es van anul·lar 58 operacions que van afectar més de 4.000 persones.

De fet, ahir, encara hi havia alguns passatgers que s'havien hagut de quedar a dormir al mateix aeroport perquè els havien anul·lat el vol. Aquest és el cas d'una noia alemanya, Emily Dürkopp, que havia de volar dissabte però el seu vol es va cancel·lar i no podrà volar fins avui al matí. Ahir, però, encara hi va haver retards en alguns dels vols. Aquests retards eren provocats, principalment perquè els avions que havien de sortir de Girona encara no havien arribat d'altres destinacions.

La resta d'aeroports catalans van recuperar ahir el seu funcionament, però amb algunes cancel·lacions cap als destins on l'espai aeri europeu sí que està restringit. A Barcelona, se'n van suspendre 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.