Aplec de Sant Aniol, des del Vallespir i la Garrotxa

Aquest diumenge 23 de maig tindrà lloc l'aplec de Sant Aniol d'Aguja, a la Garrotxa, i com cada any hi haurà una representació de veïns de Sant Llorenç de Cerdans (fet pel qual aquest aplec s'anomena també aplec dels francesos). Enguany l'associació del Vallespir Enraonem també s'hi afegirà i crida els adherents i simpatitzants a participar-hi. Els vallespirencs sortiran de Sant Llorenç de Cerdans a dos quarts de vuit de la plaça de l'estació en cotxe, i començaran a caminar a les 8, a partir de Pla Castanyer. Es preveu que l'excursió a peu duri unes dues hores i mitja a l'anada i unes tres hores de tornada.

A Sant Aniol, els vallespirencs es trobaran a partir de les 10 del matí amb els que vindran a peu des de Sadernes, a la Garrotxa. A dos quarts d'onze del matí hi haurà missa amb acompanyament musical, besamans del sant i cant dels goigs. Després de la celebració, el grup Odea oferirà un petit concert i hi haurà una actuació dels grallers de Montagut. A continuació es procedirà a l'elecció de l'hereu i la pubilla, i després de la ballada de sardanes se sortejarà un lot entre els participants que vagin amb vestits de l'època de La punyalada. El ball i les cançons tradicionals de la tarda seran a càrrec dels grups Set de Folk i Quedem amb Paus.

L'aplec de Sant Aniol és organitzat pel Centre Excursionista de Banyoles, l'associació cultural Terra Aspra, de Montagut, i el Centre Excursionista Peu Alegre, de Sant Llorenç de Cerdans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.