La investigació científica marina, novetat del festival Palamós, Terra de Mar

La presència de vaixells i organismes d'investigació científica marina és la gran novetat del V Festival mariner Palamós, Terra de Mar, que se celebra de divendres a diumenge a la zona portuària de Palamós. Hi haurà els vaixells Cornide de Saavedra, de l'Institut Espanyol d'Oceanografia; el Rígel, de l'Institut Hidrogràfic de l'Armada, i el Thetits, d'arqueologia subaquàtica de la Generalitat. A més, hi haurà una vela amb mostres de les seves investigacions. A més, el festival aplegarà una gran diversitat d'actes i activitats per a totes les edats.

Durant tota la setmana restaran al port palamosí els velers Santa Eulàlia i Far Barcelona, que els alumnes del municipi podran visitar i, fins i tot, fer sortides al mar. El festival també inclou, entre altres actes, una mostra d'embarcacions clàssiques i tradicionals, navegació en vaixells d'època, visites a diverses embarcacions participants, exposicions, exhibició de llanxes d'època a motor, mostra d'oficis del mar o el concurs de ranxos mariners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.