Societat

Troben el cos sense vida d'una dona al riu Ebre a Tortosa

Tot i que es desconeixen les causes de la mort, sembla descartat la mort violenta

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tortosa han recuperat aquest dimarts a la tarda un cadàver que s'ha localitzat al riu Ebre al seu pas per Vinallop, a Tortosa, en concret a l'illa dels Bous.

Els Mossos han concretat que es tracta del cos d'una dona, que podria portar moltes hores dins de l'aigua pel seu mal estat.

Agents dels Mossos han traslladat el cadàver amb una llanxa fins al Club de Rem de Tortosa, on l'han tret del riu cap a les sis de la tarda i se l'han endut els serveis funeraris.

Fins que no es faci l'autòpsia no se sabran la identitat de la dona ni les causes de la mort, tot i que en un principi es descartaria el suïcidi o una mort violenta i tot apuntaria a un accident.

Segons ha sabut l'ACN, un veí de la zona hauria avisat els Mossos d'Esquadra en veure un cos sense vida al riu Ebre. Aquest succés s'ha produït mentre continuen els treballs de recerca del nen de 13 anys que aquest dilluns va caure al canal de la Dreta de l'Ebre, a Roquetes (Baix Ebre), i va ser endut per la corrent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia