Societat

Els Castellers del Riberal volen fer història

Fan una crida a la participació per un assaig excepcional aquest divendres i poder preparar les Diades Airenovenques

Els Castellers del Riberal preparen la Diada del proper diumenge 17 d'octubre. Aquesta actuació, que comptarà amb la presència de la Colla Castellera de Figueres i els Angelets del Vallespir, s'inscrirà en les Diades Airenovenques que començaran el dia 15 fins al 17 d'octubre.

Segons el cap de colla dels Castellers del Riberal, Rafael Renyé i Pla. aquesta temporada els està anant força bé i la intenció és d'aconseguir fer per la Diada, la millor actuació des dels 5 últims anys.

Portaran a plaça els millors castells que han fet aquest any, però també intentaran un castell de 7.

Els Castellers del Riberal no descarreguen un castell de 7 pisos des del 2005 (van carregar un 4de7 al 2008) i la intenció és tornar a fer historia per les Diades Airenovenques.

Per aconseguir un objectiu com aquest estan treballant de valent a l'assaig i fan una crida per que tots els amics, simpatitzants i antics castellers dels Castellers del Riberal vinguin el diumenge 17 d'octubre a les 11h del mati a Bao per ajudar a aconseguir aquests grans objectius.

Per preparar aquesta Diada, preparen un assaig especial aquest divendres 8 d'octubre a partir de les 7h de la tarda on demanen la participació d'un màxim de persones per acabar de polir les construccions que portaran a plaça el cap de setmana següent.

L'assaig començarà a les 7h i acabarà a les 9h30 del vespre i serà seguit d'un sopar (pica-pica) que tots podran compartir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.