Festes populars i fires

LLORET DE MAR (Selva)

58 Ral·li Costa Brava

Només per a històrics

Lloret de Mar serà escenari aquest cap de setmana de la 58a edició del Ral·li Costa Brava, el més antic de l'Estat, que com a novetat aquest any limitarà la participació als cotxes històrics, puntuables en totes les modalitats: velocitat, regularitat i regularitat esport. La prova tornarà a ser puntuable per al campionat d'Europa i tindrà 10 trams cronometrats.

En aquesta edició repetiran els pilots Jean Ragnotti (Alpine A110) i Alain Serpaggi (Renault 5 Turbo), participants en l'edició anterior. També hi serà Antonio Zanini (Porsche 911) i alguns cotxes de l'enyorat Grup B expressament autoritzats per la FIA per a aquest ral·li.

El ral·li està dividit en dues etapes, amb sortida el primer dia des del podi instal·lat al passeig Marítim de Lloret a les 6 de la tarda. Cladells i Collsaplana conformaran les quatre especials d'una primera etapa nocturna que es tancarà abans de la mitjanit. El diumenge el ral·li sortirà novament de Lloret a les 10 del matí en direcció a Tossa de Mar, per fer els trams de Tossa de Mar-Sant Feliu de Guíxols, Madremanya i una especial al circuit de Sils. La prova es tancarà a les 5 de la tarda.

5 i 6 de novembre. Parc tancat situat al passeig Marítim. Tel. 93 885 22 56.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.