Societat

lleida

Els viatgers del vol a París, sense retorn a Alguaire

La companyia Vueling ha deixat als viatgers del vol a París sense retorn a l'aeroport d'Alguaire. Els passatgers van rebre divendres la confirmació que no hi hauria cap vol, ni amb escala, que els tornés a Lleida. La companyia va al·legar motius tècnics i els usuaris van haver de buscar un transport per retornar a les Terres de Ponent.

A partir del proper cap de setmana, tot i suprimir la ruta directa a París, Vueling posarà en marxa un servei Lleida-Barcelona amb tarifa plana de 19 euros i que permetrà que, fent escala a Barcelona, es pugui enllaçar amb altres destins.

Tot i amb això, els viatgers van lamentar la supressió d'aquests vols a París i també van criticar les hores d'espera que caldrà fer al Prat per poder agafar el nou avió entre Lleida i Barcelona.

D'altra banda, a partir d'aquest hivern, Pyrenair operarà vols a Madrid, Vigo i Lisboa per a esquiadors i amb paquets que inclouen hotel i forfet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.