Societat

religió

Comencen a posar les grans pantalles per veure el papa

La Sagrada Família, immersa en els preparatius per rebre Benet XVI

Els hotels de Barcelona s'ompliran tots

Els tècnics ja han començat a instal·lar les pantalles gegants de l'exterior de la Sagrada Família, que miraran més de 36.000 persones, assegudes en cadires, per seguir la missa de consagració del temple a càrrec de Benet XVI, que arribarà aquest dissabte a la nit.

Fins diumenge, quan tot ha d'estar a punt, les tasques de muntatge seran frenètiques, especialment a partir de dijous, quan ja estaran tallats alguns dels carrers més immediats a l'església de Gaudí.

Un 20% més cars

El Gremi d'Hotels de Barcelona ja ha explicat que la majoria de centres hotelers de la ciutat estaran plens per la visita del papa. Aquesta visita llampec –el sant pare no s'estarà a la capital catalana ni 24 hores– generarà més de 30 milions de beneficis, segons les primeres estimacions fetes per l'Ajuntament de la ciutat. Es preveu que més de 400.000 persones sortiran al carrer a rebre el bisbe de Roma. Això omplirà els hotels, que, com passa en aquestes ocasions, apujaran els preus un 20% respecte als mateixos dies de l'any passat, i farà que es vengui més a les botigues del costat de la Sagrada Família, cosa que ara, i pel que fa a records religiosos del papa, encara no s'està notant (ara el que més es ven són les postals). La visita del papa també està reactivant el mercat immobiliari. Ara són els veïns del passeig Maragall on hi ha l'obra Nen Déu els qui s'estan movent per oferir terrasses i balcons.

LA XIFRA

28
entitats
que faran una reflexió sobre el papat van anunciar ahir que l'acte serà el 5 a Santa Maria del Pi, a les 19.00 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.