Societat

Personalitats catalanes donen la benvinguda al Papa amb un anunci a la premsa italiana

El document agraeix la voluntat del pontífex de parlar i pregar en català durant la seva visita a la capital catalana

L'expresident Jordi Pujol, l'expresident del Parlament Joan Rigol, Artur Mas, Josep Antoni Duran Lleida i els abats dels monestirs de Montserrat i Poblet, entre d'altres, signen el text

Una trentena de personalitats catalanes donen la benvinguda al papa Benet XVI a Barcelona aquest diumenge, 7 de novembre. Ho fan en un manifest que apareix aquest dimarts publicat en forma d'anunci al conservador diari italià Il Corriere de la Sera, un dels més prestigiosos del país.

El document agraeix la voluntat del pontífex de parlar i pregar en català durant la cerimònia litúrgica i l'àngelus, que consagrarà el temple de la Sagrada Família.

El manifest catalanista el firmen personalitats com l'expresident Jordi Pujol, l'expresident del Parlament Joan Rigol, els alcaldes del PSC de Lleida i Tarragona, Àngel Ros i Jordi Ballesteros, Artur Mas, Josep Antoni Duran Lleida i els abats dels monestirs de Montserrat i Poblet.

L'escrit també destaca les arrels cristianes de Catalunya i enalteix l'obra insígnia de Gaudí com una de les meravelles de la cultura cristiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.