Societat

religió

Comencen les restriccions de trànsit a la Sagrada Família

Ahir es va tallar Provença, entre Sicília i Lepant

La predicció del temps diu que diumenge plourà

La Guàrdia Urbana va tallar ahir al trànsit el carrer de Provença entre Sicília i Lepant, que és on es col·locaran les cadires per als fidels que diumenge seguiran a través de les pantalles gegants la missa de consagració de la Sagrada Família que farà el papa. En un primer moment s'havia de tallar només fins a Marina però el tall es va haver d'ampliar un carrer més perquè “s'han avançat els treballs de condicionament de la zona per a persones amb mobilitat reduïda”, segons va explicar la regidora de Seguretat de l'Ajuntament. A aquestes zones tallades només es permet el pas a veïns i a vehicles autoritzats. Ahir també es van tancar algunes voreres per a la instal·lació de les pantalles gegants per veure la cerimònia. Avui està previst que es talli al trànsit el carrer de Sicília des de València fins a Còrsega i un carril del carrer de la Marina. Les restriccions aniran augmentant fins a aquest diumenge, que també es tallarà tot el perímetre del recorregut que farà el papamòbil entre la catedral i la Sagrada Família (especialment la via Laietana, el carrer de la Diputació i Marina).

Arriba un front fred

Les prediccions meteorològiques tant del Servei de Meteorologia de Catalunya com de l'Estat espanyol diuen que diumenge podria ploure. A partir de la nit de dissabte arribarà un front fred que produirà un important canvi en la situació meteorològica: augmentarà la nuvolositat i la inestabilitat i hi haurà pluges a la meitat nord.

LA XIFRA

150
persones
han firmat ja el manifest catalanista de benvinguda al papa, que encapçala l'expresident Jordi Pujol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.