Societat

SOCIETAT

Reconeixement a vint-i-una empreses centenàries gironines

La Cambra de Comerç de Girona va fer entrega ahir dels guardons a les empreses

Calçats Casa Baldiret ha complert 175 anys

La Cambra de Comerç de Girona va entregar ahir les Distincions a Establiments Antics a un total de 21 empreses gironines que al llarg d'aquest any han celebrat de 50 a 175 anys d'existència. Els premis volen difondre “aniversaris importants”, segons va dir el president de la Cambra, Domènec Espadalé, però també un reconeixement públic als que “mitjançant el treball continuat de successives generacions aconsegueixen que la seva empresa es mantingui viva malgrat el pas del temps i les vicissituds econòmiques familiars”.

L'establiment més antic que s'ha distingit aquest any és l'empresa de calçats Casa Baldiret, d'Olot, que ha complert 175 anys i que “probablement es tracta de la botiga més antiga de la ciutat amb continuïtat familiar”.

La segueix amb antiguitat Comalat Home –125 anys–, que es van instal·lar a Banyoles cap a l'any 1850 procedents de la Bisbal, on eren fabricants de lli des de temps remots.

Amb els mateixos anys també hi ha el bronzer i llauner Ramon Boix, de Girona, i Forn la Barceloneta de Figueres.

Pel que fa a Transports Corcoy, de Girona; Carnisseria Serra, de Figueres; Casa Font, d'Olot i Instal·lacions Viñeta, també d'Olot, han fet 100 anys.

Carrosseries Beulas, d'Arbúcies; Hotel Adserà, de la Molina; Hotel Terraza, de Roses; Pastisseria Faure, de Girona; Fusteria Narcís Sala, de Bescanó, i Mayolas Perruquers han celebrat 75 anys. També es va guardonar el restaurant Ca la Pilar, de Girona; Càmping Blanes, de Blanes; Gestoria Tallada, de Lloret de Mar; Motos Casademont, de Girona; Servei Estació Lloret, de Lloret de Mar i Càmping Salatà, de Roses.

LA FRASE

És un reconeixement als que mitjançant el treball de generacions aconsegueixen que l'empresa es mantingui viva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.