Monogràfics

LLORET DE MAR (Selva)

Sant Romà. Festa major d'hivern

Festa grossa en honor de sant Romà

Tot i que històricament les festes d'hivern de Lloret de Mar es limitaven a un sol dia, Sant Romà, el dia 18 de novembre, ara aquesta població de la Selva fa festa grossa durant dues setmanes, del 12 al 21 de novembre, amb una programació farcida d'actes per a tots els públics i edats, que tindrà com a actuacions destacades el concert i ball a càrrec de l'Orquestra Internacional Selvatana (el dimecres 17), el musical de titelles gegants La Via Làctia (en la diada de Sant Romà) i el xou de l'humorista Carlos Latre Que viene, que viene..., el dissabte 20.

La lectura del pregó a càrrec de la lloretenca Dolors Clupés, molt implicada en el teixit associatiu del poble, donarà el tret de sortida al programa festiu avui, divendres, que continuarà a les 9 del vespre amb la tradicional sopa de l'àvia servida al Casal del Jubilat. La nota tradicional també la posaran les audicions de sardanes, a càrrec de les cobles Flama de Farners, Ciutat de Girona i Mediterrània, la missa solemne, la 30a edició de la Marxa Popular a Sant Pere del Bosc i els campionats diversos (d'escacs, de petanca o de bitlles catalanes). Destaca també, com a novetat, la celebració del primer Torneig de Vòlei Mixt Sant Romà, i de la primera Cursa de Resistència de BTT.

Del 12 al 21 de novembre. Del 15 al 18 de novembre, els Jardins de Santa Clotilde i el Museu del Mar faran jornada de portes obertes. Les fires d'atraccions estaran instal·lades al parc de Cúllar. Tel. 972 36 18 00.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a