Societat

Més de 200 directors s'inscriuen en el nou curs professionalitzador

El nombre de places ofert és de 180 ampliables, no obstant, Ernest Maragall, ha recordat que “no hi haurà plaça per a tots perquè el curs busca l'excel·lència”

El conseller d'Educació de la Generalitat, creu que la clau està en la selecció dels candidats, els quals s'hauran d'esforçar per “imprimir un caràcter”

Un total de 220 directors d'escola s'han inscrit en el curs pioner de professionalització en el tercer dia de preinscripció, que es podrà realitzar fins al 30 de novembre, segons ha explicat el conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall.

El nombre de places ofert és de 180 ampliables, no obstant, el conseller, ha recordat que “no hi haurà plaça per a tots perquè el curs busca l'excel·lència” i “no perquè hi hagi 300 directors interessats entraran tots”.

Maragall, creu que la clau està en la selecció dels candidats, els quals s'hauran d'esforçar per “imprimir un caràcter” en el primer any de la seva aplicació.

Aquest curs aspira a formar un miler de docents en cinc anys per professionalitzar i augmentar la concurrència a càrrecs directius.

En aquest sentit, Maragall ha apel·lat al sector privat a dissenyar nous cursos d'especialització en la funció directiva.

“Vull que apareguin altres iniciatives i que hi hagi un mercat de formació”, ha expressat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.