Societat

SOCIETAT

Editen una guia de BTT de la zona de Besalú

Divuit rutes, totes amb sortida i arribada a Besalú, s'inclouen a La vall del Fluvià en BTT. Pedalant per l'antic comtat de Besalú, una guia de bicicleta de muntanya escrita per un experimentat practicant d'aquest esport, Joan Bosch, Lato, i editat per Cossetània a la popular col·lecció Azimut. Divendres van presentar l'edició a l'ajuntament.

La meitat de les sortides proposades es qualifiquen de dificultat mitjana o mitjana-alta, mentre que set es presenten d'alta dificultat i dues, de baixa. La llista, per tant, ofereix un ventall ampli de possibilitats, en el qual tots els aficionats podran trobar una ruta a la seva mida: des d'un itinerari de només 5km i un desnivell acumulat de 45 metres (per la ronda fluvial de Besalú) fins a la ruta de Lliurona i la serra de la Creu, que amb els seus 80km i 1.800 metres de desnivell acumulat exigeix una bona preparació. Per a cada sortida, s'hi aporten informacions com ara una valoració de les dificultats tècnica i física; el percentatge del trajecte que podrem fer pedalant; els horaris de pas pels punts rellevants; els indrets on aconseguirem aigua i l'altimetria, entre altres.

Al marge de la utilitat esportiva, la guia és una bona eina per conèixer el territori proper a Besalú i l'Alta Garrotxa a través d'uns camins de gran bellesa i amb abundants elements d'interès arquitectònic i històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.