Monogràfics

LLORET DE MAR (Selva)

Fira dels Sants Metges

Perquè no s'oblidin els remeis casolans

Diverses parades d'herbes medicinals, receptes i remeis casolans esquitxaran diumenge diversos carrers de Lloret, amb motiu de la Fira dels Sants Metges, que deu el seu nom a la capella de Sant Cosme i Sant Damià, als voltants de la qual se celebrava la mostra, fins que fa poc temps es va traslladar a la plaça de l'Església. La fira, organitzada per la penya Xino Xano, es podrà visitar a partir de les 10 del matí, i a les 12 en punt tothom que hagi col·laborat en la rifa d'uns lots podrà degustar de franc tot el que s'exposa a la fira. Paral·lelament, es podran comprar licors, mel, melmelades, pebrots confitats i altres productes, així com el calendari del 2011 de la penya Xino Xano, amb totes les activitats del poble, a més de consells del pagès i dites populars. Enguany, el producte estel·lar serà el vi de jaqué.

Aquest any, com a novetat, i amb motiu de la fira, la confraria de Sant Elm obrirà al públic la capella dels Sants Metges, que ja està restaurada, i a l'interior s'hi podrà visitar una exposició.

Diumenge 12. A partir de les 9 del matí, pels voltants de la plaça de l'Església.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a