Festes populars i fires

LLORET DE MAR (Selva)

4a Sant Silvestre de Lloret de Mar, ‘La Sansi'

La més matinera

La Sant Silvestre de Lloret de Mar, coneguda popularment com La Sansi, serà aquest any la més matinera de les curses populars que se celebren a Catalunya pels volts de Nadal i Cap d'Any, ja que s'ha avançat al 19 de desembre. Com a principal novetat d'aquesta edició hi ha la convocatòria de la primera edició de La Sansi de la Dona, creada en honor de la Dona Marinera, una escultura que presideix la platja de Lloret i que és considerada per molts com un dels símbols de la població.

L'activitat començarà a les 10 del matí amb diverses curses per a menors de 13 anys, i continuarà a les 11 amb La Sansi de la Dona, de 5 km a nivell del mar i totalment planers. A 3/4 de 12 començarà la cursa exclusiva per a homes, també de 5 km, i immediatament després prendran la sortida tots aquells que vulguin caminar ràpidament, fer marxa amb el medallista mundial J. A. G. Bragado o fins i tot fer nordic walking. El Club Atletisme La Sansi, organitzador de la cursa en col·laboració amb l'Ajuntament de Lloret, espera la participació d'unes 3.000 persones en aquesta edició, que destinarà part de la recaptació a La marató de TV3.

19 de desembre. A partir de les 10.00 h. Lloc de sortida i arribada: pistes d'atletisme.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.