Societat

Activitats de Nadal 2010

A Valls els infants cliquen i juguen

La via telemàtica s'ha convertit en una de les alternatives al tradicional parc de Nadal, que obre fins aquest divendres i té força acceptació

Valls manté el tradicional parc de Nadal, però presenta com a gran novetat el cicle Clica i juga, una activitat gratuïta que organitza el Punt Òmnia. És l'alternativa al parc nadalenc de cada any, que durant l'última setmana de desembre obre les portes al Kursaal amb un preu que oscil·la entre els 3 i els 5 euros. El centre cívic La Fusta és el punt de trobada on els infants d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys poden aprendre a fer nadales, dibuixos, jocs, objectes de decoració i cançons, sempre amb mitjans telemàtics.

En aquest mateix escenari, i també a Casa Caritat, però entre les sis i les vuit de la tarda, s'obre el torn dels jocs en línia i el karaoke, específicament pensats per a noies d'entre 13 i 18 anys. Aquestes activitats es mantindran cada dia durant aquesta setmana.

De la programació de Nadal destaca també la producció dels Pastorets, que posa en escena el Grup del Teatre Principal i que, després de l'estrena del dia de Sant Esteve, avui a partir de les sis de la tarda torna al Teatre Principal. L'espectacle es podrà tornar a veure els dies 30 de desembre i 1, 2 i 6 de gener. Les entrades costen 7 euros i es poden comprar a través del Telentrada o a la mateixa taquilla del teatre.

Per a la nit del 31 de desembre, l'Ajuntament de Valls ha organitzat un ball de Cap d'Any amb l'orquestra Musicàlia. Aquesta festa tindrà lloc al centre cultural, a partir de dos quarts d'una de la matinada, i les entrades costaran 15 euros si es compren anticipadament i 18 euros si s'adquireixen el mateix dia a la taquilla.
La nit de Cap d'Any a Valls hi haurà una altra proposta alternativa, que organitza l'entitat juvenil La Fàbrica. Es tracta de la Capdanyada'11, una opció per al públic més jove que es durà a terme al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

La recta final de les festes arribarà el 3 de gener amb la recollida de cartes per als Reis d'Orient, que farà el patge reial al vestíbul de l'ajuntament de les onze del matí a les dotze del migdia, i de les cinc a les vuit de la tarda. Els Reis Mags arribaran en tren dimecres, a tres quarts de set de la tarda.

Concert d'Any Nou

La Banda Simfònica de Reus, dirigida per Ramon Reverté, protagonitzarà el concert d'Any Nou, el dia 4 de gener, a tres quarts de nou del vespre, al centre cultural. Aquesta activitat, l'organitzen l'associació Amics de la Música de Valls i el Centre de Lectura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.